Suna prin Numere de Acces

  • Functioneaza de la orice telefon
  • N-ai nevoie de internet
  • Numere de Acces in peste 35 de tari

Suna prin aplicatii

  • Suna fara PIN
  • Fara Numere de Acces
  • SMS disponibil

Vrei sa afli cum poti suna mai usor in strainatate?

Iata cum poti efectua apeluri internationale!
Stim cat de complicat poate fi sa formezi un numar in format international! Tocmai de aceea, mai jos poti afla cum trebuie sa formezi cand vrei sa faci apeluri in strainatate. Trebuie doar sa alegi prefixul tarii din lista si sa adaugi numarul la care vrei sa suni. Niciodata n-a fost mai simplu sa suni international!
Prefix tara :
Numar de telefon:

Pentru a suna in aceasta tara trebuie sa formezi numarul cu prefix international:

Te rugam sa introduci numarul destinatarului
Prefix tara
Numar de telefon

sau

Te rugam sa introduci numarul destinatarului
Prefix tara
Numar de telefon

E simplu sa suni in strainatate cu SunaRomania. Trebuie doar sa cumperi Credit Voce online, sa formezi numarul de acces sau sa folosesti una din aplicatiile noastre gratuite. Si gata, poti incepe sa suni international la preturi foarte mici.

Cauti cel mai simplu mod sa suni in strainatate? Testeaza serviciul de Credit Voce, functioneaza exact ca o cartela telefonica, numai ca este online si are credit preplatit. Sau poti alege un abonament lunar care iti ofera cele mai mici preturi pentru apeluri internationale.

Optiuni

Suna fara PIN

Suna mai usor! Introdu numarul de telefon DE PE CARE suni. Foloseste formatul: prefix tara + numar.

Mesaje Vocale

Selecteaza OFF si dezactiveaza optiunea daca nu vrei sa mai auzi in timp ce formezi mesajele vocale despre creditul si minutele disponibile ale contului tau.

Apelare Rapida

Formeaza numarul destinatiei mai rapid! Seteaza numerele tale favorite direct pe tastele telefonului si conecteaza-te mai repede cu cei dragi.

Reincarcare Automata

Bucura-te de convorbiri neintrerupte. Activeaza Reincarcare Automata si-ti vom reincarca PIN-ul cu suma aleasa de tine, de fiecare data cand soldul tau scade sub $5.
Suna usor si simplu cu aplicatia noastra gratuita